Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την Αλεξάνδρα Καρτά και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα κάτι το ανεξήγητα πολύπλοκο. Ό,τι θα προγραμματίζεται, μπορεί την επόμενη στιγμή να μην ισχύει. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να εμπιστευτείτε κάποιο άτομο για ένα θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς θα κάνετε μέγα λάθος να το εμπιστευτείτε, διότι θα ανακαλύψετε εκ των υστέρων, ότι το μυστικό σας βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων!

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για ένα οικονομικό θέμα που αφορά την κοινή σας ζωή. Βέβαια σήμερα να ξέρετε ότι θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα κάτι το ασαφές. Μην κάνετε λοιπόν κάτι που θα έχετε την ψευδαίσθηση της ολοκλήρωσης. Όλα θα λειτουργούν με κάποια αναπηρία και ιδίως τα πρακτικά θέματα.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ φειδωλοί σε ό,τι κάνετε κι ό,τι λέτε. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σας, όπου θα έχουν μια ασάφεια. Πολύ πιθανόν να εκτεθείτε για κάποια λόγια που είχατε πει κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να απολογηθείτε για τις πράξεις σας. Μην εμπιστευτείτε σήμερα κανέναν.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Ψευδείς πληροφορίες θα σας κάνουν να πιστέψετε σε κάτι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Κάποια θέματα που σας απασχολούν και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφών και συμφωνιών, καλύτερα να τα αφήσετε για λίγο αργότερα. Η μέρα είναι φτιαγμένη να αποπροσανατολίζει και να δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, να κάνετε όλες τις προετοιμασίες με πολύ προσοχή.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα εμφανιστούν στην ζωή σας κάποια πρόσωπα από το παρελθόν. Μην εμπιστευτείτε τις υποτιθέμενες αγνές τους προθέσεις. Βάλτε λίγο τη λογική σας και σκεφτείτε γιατί χώρισαν οι δρόμοι σας πριν αρκετό καιρό, αυτό θα είναι που θα σας σώσει σε κάθε περίπτωση. Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει επίσης τις επόμενες μέρες. Φροντίστε την υγεία κάποιου δικού σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Πολύ πιθανόν σήμερα να ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν από καιρό. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση που φαίνεται στην αρχή καλή, μπορεί να κρύβει κάποιες παγίδες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μην πάρετε σήμερα καμία απολύτως απόφαση, είτε στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που σας πιέζουν.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα βρεθείτε πιθανόν με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους που είχατε αρκετό καιρό να δείτε. Μία μετακίνηση σας, θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να προγραμματίσετε πάρα πολύ καλά τα πάντα πριν ξεκινήσετε. Και στα πιο απλά θέματα μπορεί να παρουσιαστούν αναβολές και καθυστερείς που δεν θα μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν μπορείτε άλλο να περιμένετε σε θέματα που νοιώθετε ότι σας έχουν αδικήσει. Οι φλυαρίες πλέον δεν σας ταιριάζουν και αποζητάτε να βρεθείτε το συντομότερο στο δια ταύτα. Ίσως να χρειαστεί να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας ανήκουν και δεν σας έχουν δοθεί. Βρείτε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, αλλά και τον πιο σωστό χρόνο ώστε να κερδίσετε.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε μία περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων. Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτα αυτή την περίοδο γιατί ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας, δεν σας αφήνει περιθώριο ώστε να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε. Όλα είναι ρευστά και οι αμφιβολίες σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να πρέπει να παραμείνετε για λίγο καιρό ακόμη.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα αναζητήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις σε προσωπικά σας θέματα. Το πισωγύρισμα σε κάποιες παλιές ξεχασμένες αγάπες δεν θα κάνει καλό στην εξέλιξη σας. Αν μασάτε παλιό χαλασμένο φαγητό, αυτό θα σας βλάψει. Ίσως δεν έχετε όλα τα στοιχειά που χρειάζεστε ώστε να κάνετε την πιο σωστή επιλογή σε βασικά θέματα. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα μπορέσετε να νοιώσετε πιο έτοιμοι.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Πάλι σε λάθη θα πέσετε στα προσωπικά σας θέματα και γι’αυτό αφήστε λίγο χρόνο ώστε οι Πλανητικοί συνδυασμοί να είναι περισσότερο ευνοϊκοί για εσάς και την συναισθηματική σας ζωή.  Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει αρκετά έντονα σήμερα και ίσως να χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα όταν κάνετε κάποιες συμφωνίες που ο απώτερος σκοπός είναι τα οικονομικά σας.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Για κάποιους λόγους σήμερα θα πέφτετε συνεχώς σε λάθος συμπεράσματα και σκέψεις. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας, ίσως να μην είναι διατεθειμένοι να ασπαστούν τα θέλω σας και να δουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να ανακαλύψετε κάποιο ψέμα που ήταν καλά κρυμμένο από τον –την σύντροφό σας. Μην δώσετε όπλα στους ανταγωνιστές σας να μιλήσουν για σας.

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Οι προβλέψεις της Πέμπτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live