Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα πρέπει να δείτε με ενδιαφέρον ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά και να φροντίσετε με πολύ προσοχή μία οικονομική εκκρεμότητα. Θα μπορέσετε να δείτε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για κάποια πιθανόν αλλαγή κατοικίας. Ό,τι και να συμβεί σήμερα θα έχετε μία προστασία από το σύμπαν. Ένα ταξιδάκι θα είναι πολύ ευνοϊκό.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα νιώσετε ότι αυτά που σας χωρίζουν είναι πολύ ελάχιστα μπροστά σε αυτά που σας ενώνουν. Μην δημιουργήσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν βασικά προβλήματα. Σήμερα καλό είναι να χαλαρώσετε και να δείτε ότι μέσα από ώριμες συζητήσεις που θα κάνετε θα βρεθούν οι καλύτερες αποφάσεις. Από σήμερα θα μπορέσετε να αποφασίσετε για ένα ταξίδι.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ένα προστατευμένο κλήμα γύρο σας, με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας υποστηρίζουν. Τα ταξιδάκια και οι επαφές σας με τους άλλους, θα είναι πολύ σημαντικό συστατικό που αφορά αυτό το Σάββατο. Κάποια οικονομικά θέματα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Βρείτε λύσεις που αφορούν τα εισοδήματα σας. Θα υπάρξουν ανέλπιστες θετικές εξελίξεις

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Όσοι γεννηθήκατε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας κι όπως και να είναι το Πλανητικό σκηνικό, εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό και πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποια κίνηση που θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας. Μία απόφαση θα σας φέρει μεγάλη τύχη.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό θα σας κάνει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, αλλά και με κοινωνικές επαφές.  Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον/στη σύντροφο σας, ακόμη κι αν είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα μεταξύ σας.  Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο είναι πραγματικά πολύ σημαντικές. Από αύριο θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά θέματα που αφορούν ένα ακίνητο.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα, το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα  σε θέματα που αφορούν κάποιες μετακινήσεις σας. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ρυθμίσετε με τον πιο σωστό τρόπο ένα προσωπικό σας θέμα. Όμως θα υπάρξουν άτομα που θα σας δώσουν στήριξη σε ότι πραγματικά θέλετε και ποθείτε. Πολύ πιθανόν το φιλικό σας περιβάλλον να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να κάνετε την μέρα σας πιο όμορφη και πιο ξεχωριστή.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σκέφτεστε συνεχώς κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα κι αύριο όλο αυτό θα έχει πάρει τη μορφή που θέλετε κι έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα ζητήματα. Οι φίλοι στηρίζουν τις απόψεις σας για ένα εργασιακό θέμα. Από αύριο πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με κάποια θέματα που αφορούν εκκρεμότητες από το παρελθόν.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πολύ δυνατούς σε θέματα προσωπικά. Πολύ πιθανόν ένα ταξιδάκι να είναι η αιτία να ξεκουραστείτε και να δείτε με άλλα μάτια κάποιο προσωπικό θέμα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Πιθανόν να εθελοτυφλούσατε, γνωρίζοντας φυσικά πάντα το τι συμβαίνει γύρω σας. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και σας παραπέμπουν στην πραγματικότητα.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η προσωπική σας ζωή έχει και σήμερα το άρωμα τις επιτυχίας. Ίσως να μπορέσατε να ξεκλειδώσατε σήμερα κάποιες ανασφάλειες σας. Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές στο να κάνετε ότι καλύτερο για θέματα οικονομικά, αλλά κι επιχειρηματικά. Βέβαια, τώρα μην κάνετε φανερές κινήσεις, γιατί τα χαρτιά σας στους άλλους δεν πρέπει να τα ανοίξετε όλα τώρα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα σας βοηθήσουν.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Από σήμερα ουσιαστικά θα αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο και να προβληματίζεστε για ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος θα περάσει στον τομέα που αφορά τον σύντροφο και τη σχέση σας.  Ο έρωτας θέλει την φροντίδα σας και αυτό θα σας το δείξουν οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Ένα μικρό ταξίδι σας δίνει χαρά, ακόμη και αν δεν το έχετε προγραμματίσει.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παλιά σας προβλήματα. Φροντίστε να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση αυτή, γιατί πλέον έχετε να κάνετε με πολύ γνωστά θέματα. Η Σελήνη στον Σκορπιό από σήμερα, θα σας κάνει να σκεφτείτε έντονα την επαγγελματική σας πορεία. Οι λύσεις δεν θα δοθούν άμεσα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Προσέξτε σήμερα λίγο την υγεία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να σας απασχολεί από σήμερα αρκετά, μετά από την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό. Μία νέα γνωριμία που θα είναι σημαντική για σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Γενικά η μέρα αυτή έχει το χρώμα της χαράς και της προσωπικής ικανοποίησης.  Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση, αλλά και αυτό να γίνει, διαχειριστείτε το με ευελιξία. Ετοιμάστε για εξελίξεις πάνω σε προσωπικό επίπεδο.

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα Ζώδια της Κυριακής

supervisor

Τα ζώδια της Μεγάλης Τετάρτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Η δική σας μαμά … Σελήνη!!!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live