Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η μέρα αυτή, σας δοκιμάζει συναισθηματικά και θα βρεθείτε να απολογείστε για κάποια οικογενειακά θέματα που δεν είχατε καθόλου μερίδιο ευθύνης. Κατά τα άλλα θα είναι μια μέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία με φιλικές συναναστροφές. Οι φίλοι σήμερα στηρίζουν τα σχέδια σας και βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιλογή που κάνετε. Ότι ανατροπή και να συμβεί, αργότερα θα δείτε ότι κερδισμένοι ήσασταν εσείς.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Για κάποιους λόγους σήμερα, η μέρα θα σας προκαλεί αρνητικούς κραδασμούς. Βέβαια δεν θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που να μην παίρνει άμεσα λύση. Το πρόβλημα είναι πως θα το διαχειριστείτε εσείς, για να υπάρχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε ότι σας ενοχλεί. Ίσως να υπάρχει και ένα νομικό θέμα που εμπλέκετε σήμερα και η οικογένεια σας.  Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο …ανασχηματισμού.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Κάποια θέματα νομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για  την έκβαση μιας υπόθεσης που σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό θα σας προβληματίσει μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τα θέματα αυτά. Το βράδυ θα βρεθείτε με ευχάριστες παρέες και ίσως δεχτείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα έχετε μια διάχυτη ανησυχία που θα ξεκινά από ανύπαρκτα προβλήματα και θα καταλήγει σε θέματα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά που έχετε καθυστερήσει στον χρόνο αποπληρωμής τους. Πολύ πιθανόν να θελήσετε πολύ μια συναισθηματική σας επιλογή, που πλέον από δικό σας λάθος δεν υπάρχει στην ζωή σας. Μην προσπαθήσετε σήμερα να βρείτε λύσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Χωρίς να μπορείτε να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν, θα προσπαθείτε επί ματαίω να συμβιβάσετε καταστάσεις. Ένα οικογενειακό γεγονός θα σας δώσει κάποια ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά να ξέρετε ότι όλα θα γίνουν μίζερα. Οι μέρες αυτές δεν βοηθούν να αναπτύξετε όπως θέλετε τις καταστάσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα εκ των υστέρων. Η προσωπική σας ζωή προχωρά σταθερά και ήρεμα, αν και πάντα θα πρέπει να προσέχετε την ζήλια από τους άλλους.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Πολύ σύντομα στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποιες αλλαγές, καλές η άσχημες, ανάλογα με αυτό που χαρακτηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βέβαια σήμερα θα βρεθείτε με τον –την σύντροφό σας, θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν. Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι, όμως μην ξεχνάτε ότι το παράνομο δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και προχωρήστε.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η υπομονή σας πλέον έχει εξαντληθεί. Οι άνθρωποι που σας δημιουργούν τροχοπέδη στην ζωή σας θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Η μέρα δείχνει την αρχή του τέλους και πολύ πιθανόν ότι παλιό και άρρωστο θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμα και μόνο του. Οι επιλογές σας θα πρέπει να έχουν άλλα κριτήρια και σήμερα αν βρεθείτε σε ένα εχθρικό περιβάλλον να ξέρετε ότι ο πιο σωστός δρόμος είναι να κλείσετε την πόρτα.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που θα συνδυαστεί  με οικονομικά οφέλη. Οι αποφάσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες θέλουν πάρα πολύ προσοχή για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και όχι να μπείτε σε κάποιο πρόβλημα. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει χαρά, πολύ πιθανόν από κάτι που θα μάθετε.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων που έρχονται το επόμενο διάστημα. Φροντίστε λοιπόν πριν να είναι κάτι οριστικό.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Μια μέρα πολύ ιδιόρρυθμη και απαιτητική. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα, τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία αναστάτωση ψυχολογική. Πολύ πιθανόν να θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να δείτε κάποια πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική ηρεμία. Μην παρασυρθείτε στο να

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

supervisor

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live