Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Η περίοδος αυτή έχει να σας δώσει αρκετή τύχη. Ίσως να πρέπει να δείτε  με περισσότερη αισιοδοξία ένα προσωπικό σας θέμα που για κάποιους λόγους δεν μπορούσε να αναπτυχθεί πριν λίγο καιρό. Ο έρωτας θα είναι μία διαφορετική εμπειρία για σας και μία αναπάντεχη γνωριμία σας αναστατώνει ερωτικά.

.[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Η τύχη έρχεται μέσα από τις οικονομικές σας δοσοληψίες και την ερωτική σας ζωή. Ο σύντροφος σας θα έχει μία ιδιαίτερη επιρροή απάνω σας και ίσως πολύ καταλυτική για την πορεία σας. Οι αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία ξαφνική και ιδιαίτερα ευνοϊκή τροπή.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα έχουν μία πολύ ευνοϊκή επίδραση πάνω σας. Θα μπορέσετε να δείτε με νέα ματιά τα θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία, όχι απαραίτητα σε προσωπικό επίπεδο.

.

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Επαγγελματικά θέματα θα έχουν μία πολύ ευνοϊκή τροπή. Επίσης μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον θα γεννηθούν καινούριες προοπτικές και συναισθηματικοί δεσμοί που θα σας βοηθήσουν πολύ στην ψυχολογία σας. Βέβαια όλο αυτό θα κρατήσει ίσως λίγο, για αυτό τον λόγο θα πρέπει γρήγορα να επωφεληθείτε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Ο έρωτας τα παιδιά και οι δημιουργία σε κάθε περίπτωση θα έχει πολύ θετική επίδραση απάνω σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος βρίσκεται κοντά σας και σας γεμίζει με όρκους αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι θα δημιουργηθούν πολύ καλές συνθήκες ώστε να προχωρήσετε σε μία σχέση πάθους.

 

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

 

Η οικογένεια βρίσκεται σε μία πολύ θετική περίοδο που θα σας ανανεώσει με τις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα προκύπτουν. Επαγγελματική υπεροχή σε νέα βήματα που στην αρχή λίγο τα φοβηθήκατε. Οικονομική ενίσχυση από πηγή που ούτε καν είχατε σκεφτεί ότι θα υπήρχε.

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ πιθανές αυτή την περίοδο. Θα έχετε ίσως βρει κάποιο υπέροχο προορισμό για να ζήσετε τον έρωτά σας. Ακόμη και αν η σχέση σας είναι [απαγορευμένη] κοινωνικά, θα μπορέσετε να ζήσετε για λίγο όμορφα, με αρκετό το στοιχείο του κινδύνου και της ανατροπής.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Οικονομικές πηγές θα παρουσιαστούν από το πουθενά, για να σας απαλλάξουν από μία περίοδο που είχατε αρκετά προβληματιστεί πάνω σε αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, θα έχουν πάντα μία πολύ καλή γνώμη για τα μελλοντικά σας σχέδια και αυτό θα σας εμψυχώνει.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Ο έρωτας αποκτά φτερά, που σας κάνει να βρίσκεστε στα ουράνια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, με την άψογη συνεργασία που θα έχει με τον πλανήτη Ουρανό, σας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό στο να υλοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα. Μπορεί να μην υπάρχει διάρκεια σε ότι ζήσετε, αλλά θα είναι μοναδικό.

.

.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Η οικογένεια θα σας δώσει πολύ δύναμη να σταθείτε όρθιοι σε ένα γεγονός που σας έχει συγκλονίσει. Μπορεί να έχετε αποχωριστεί ένα πολύ δικό σας άτομο και αυτό θα γίνει η αιτία να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματική αγάπη γύρω σας.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Τα ταξίδια και η συχνή επικοινωνία με δικά σας άτομα, θα σας δώσουν πολύ χαρά και ικανοποίηση σε ότι και να σκέφτεστε. Η ουσιαστική βοήθεια από τους άλλους για ένα πολύ δικό σας θέμα, θα σας βοηθήσει πολύ. Να έχετε βέβαια κατά νου ότι όλα τα καλά δεν κρατούν για πάντα.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του σαββατοκύριακου”]

Οικονομικά οφέλη από μία πολύ σημαντική κίνηση σας πάνω στα επαγγελματικά σας θέματα, θα σας δώσει πολύ δύναμη. Ένα αναπάντεχο κοινωνικό ανέβασμα που θα σας δώσει χαρά, ακόμη και αν η περίοδος αυτή πρόκειται να διαρκέσει μόνο λίγα εικοσιτετράωρα.  

.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα Ζώδια του Σαββάτου

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου