Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodiakarta

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Αυτό το διήμερο θα πρέπει να προσέξετε τις διάφορες συζητήσεις που θα κάνετε . Η αποφασιστικότητα σας βεβαία θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να βάλετε και πάλι τάξη σε προσωπικά ιδίως θέματα.

Ταύρος   Ο κάλος προγραμματισμός μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε όσα επιθυμείτε. Μην αποφύγετε όσα δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε και εξετάστε κάθε δυσκολία η παρεξήγηση με απολυτή ηρεμία.

Δίδυμοι   Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν . Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια ισορροπία που θα σας κάνουν να οργανωθείτε με καλύτερο τρόπο . Η προσωπική σας ζωή από την Κυριακή αρχίζει να σας απασχολεί.

Καρκίνος   Καθυστερήσεις σε σχεδία που έχετε στο νου σας θα σας δώσουν ανησυχία αλλά θα επιλυθούν πολύ σύντομα . Κάντε έναν έλεγχο για κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως την υγεία σας.

Λέων   Μην προσπαθήσετε να κινηθείτε γρηγορότερα από ότι σας επιτρέπουν οι καταστάσεις , γιατί μπορεί να σας δημιουργηθούν εντάσεις με τους άλλους . Οργανώστε αυτό που θέλετε από την Κυριακή σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα.

Παρθένος   Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που εδώ και καιρό τις αποφεύγετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ένα οικογενειακό θέμα που σας ταλαιπωρεί και δεν βρίσκονται λύσεις. Η προσωπική σας ζωή έχει μια καλυτέρευση.

Ζυγός   Κάντε πρώτα μια ενδοσκόπηση πριν δώσετε απαντήσεις η πάρετε αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και το βράδυ της Κυριακής θα έχετε μια συνάντηση πολύ ενδιαφέρουσα.

Σκορπιός   Αυτό το διήμερο να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα . Φροντίστε την διατροφή σας και αρχίστε ένα πρόγραμμα υγιάνεις διατροφής το όποιο θα έχει οφέλη στο σώμα σας.

Τοξότης   Αφήστε στην άκρη ότι διαταράσσει την ψυχική σας ηρεμία . Νέες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν και αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι θα πρέπει να το κάνετε με πρόγραμμα και ηρεμία.

Αιγόκερως   Να συνεχίσετε την στρατηγική που ακλουθούσατε για να μπορέσετε να δείτε τα καλυτέρα αποτελέσματα . Μην αναλύετε υπερβολικά όσα θέλετε να κάνετε απλώς κινηθείτε με σταθερούς ρυθμούς για να μην χάσετε τον έλεγχο.

Υδροχόος   Συζητήστε ανοιχτό όσα σας αγχώνουν και εμπιστευτείτε τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα . Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε σε δικούς σας ανθρώπους που μπορεί αργότερα να τα μετανιώσετε.

Ιχθύς   Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και ίσως μέσα από εκεί συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά σχεδία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε την πορεία μιας σχέσης που σας έχει προβληματίσει.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.