Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η Νέα Σελήνη σας κάνει ανήσυχους με την προσωπική σας ζωή. Κάτι θέλετε να αλλάξετε αλλά απαιτείται προσοχή και σωστή διαχείριση των καταστάσεων. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην βιαστείτε να ολοκληρώσετε κάποια από τα σχέδια σας, που έχουν σαν στόχο υψηλά κέρδη.

Ταύρος   Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει σε επαγγελματικούς προβληματισμούς. Αυτή την περίοδο θέλετε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε και αυτό σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή που την έχετε αμελήσει και δεν λειτουργείτε πλέον συντροφικά, αλλά με κίνητρα που έχουν αλλοιωθεί.

Δίδυμοι   Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να κυνηγήσετε ένα όνειρο. Αυτό που θα εισπράξετε από τους άλλους είναι η αποδοχή και συνεννόηση που σας έχει λείψει πολύ καιρό. Σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν μετακινήσεις και ταξίδια, τα νέα θα είναι υπέροχα. Την προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε επαγγελματικές συμφωνίες.

Καρκίνος   Η Νέα Σελήνη επιβεβαιώνει τους φόβους σας. Οι σχέσεις σας αλλάζουν, ιδίως όσες έχουν κίνητρα μιας επιπόλαιης σεξουαλικής επαφής. Θα υπάρξει μία εσωτερική κάθαρση που θα αποδειχθεί απαραίτητη σε νέα ξεκινήματα. Όσον αφορά τις οικονομικές σας δοσοληψίες με το δημόσιο, θα υπάρξουν ολοκληρώσεις με την επίβλεψη κάποιου ειδικού.

Λέων   Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους σε ότι αφορά τις πολύ προσωπικές σας  σχέσεις. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά σε επιλογή συντρόφου, ή συνεταίρου, που θα έχει μία πολύ ουσιαστική επιρροή σε σας. Οι καταστάσεις δεν θα είναι οι ευκολότερες, αλλά θα έχουν σημαντική πορεία στο μέλλον.

Παρθένος   Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας εξελίξει σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι προσωπικές σχέσεις και ο ερωτικός σύντροφος θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα, εφόσον θα έχετε απαιτητικό εργασιακό πρόγραμμα. Η υγεία σας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, αλλά και μεγαλύτερη προσοχή σε λήψη φαρμάκων.

Ζυγός   Η Νέα Σελήνη θα σας διδάξει κάτι πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας δεν είναι πάντα και οι πιο καλοί σύμβουλοι για την προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει λοιπόν να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή ώστε να πάρετε και τις πιο κατάλληλες για σας αποφάσεις. Προσοχή στην υγεία σας.

Σκορπιός   Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο. Αυτό θα γίνει μέσα από αναστατώσεις που θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε. Οι εντάσεις δεν είναι ότι καλύτερο για αυτή την περίοδο, όπου οι δικοί σας άνθρωποι θα έχουν κάποια παράπονα από σας, λόγο οικονομικών θεμάτων που σας ενώνουν.

Τοξότης   Η  Νέα Σελήνη θα είναι για σας μία ανοικτή πόρτα σε μελλοντικά σας σχέδια. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι ή  μία αλλαγή σε μαθησιακό επίπεδο και να αφήσετε δυσκολίες του παρελθόντος πίσω. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά σας, αλλά εσείς προτιμάτε να ανοίξετε τα φτερά σας χωρίς την παρουσία δικών σας ανθρώπων.

Αιγόκερως   Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα έχει μία θετική εξέλιξη. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι η καθημερινότητα σας περιορίζεται συναισθηματικά με επιλογές που είχατε κάνει κατά το παρελθόν. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσετε την σχέση σας και μην γίνεστε δυνάστες στον ερωτικό σας σύντροφο.

Υδροχόος   Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα λειτουργήσει σαν μία νέα αφετηρία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε να βάλετε μία σειρά σε καταστάσεις που σας περιόριζαν κατά το παρελθόν. Αν οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, περιόριζαν τα όνειρά σας, μάλλον ήρθε η στιγμή να αποτρέψετε αυτή την κατάσταση.

Ιχθύς   Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει σε εσωτερικό επίπεδο. Θα βρείτε τρόπους να αποβάλετε κακές συνήθειες, αλλά και να απομακρυνθείτε από άτομα που σας έκαναν να νοιώθετε δυστυχία. Αν πρέπει να φύγετε από μία βλαβερή σχέση, να το κάνετε αλλά μην κοιτάξετε ποτέ πάλι πίσω.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.