Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του τριημέρου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του τριημέρου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Θα υπάρξουν πολύ όμορφες στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης αυτό το τριήμερο. Βέβαια θα σας φανεί λίγος ο χρόνος ώστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε από το φορτωμένο καθημερινό σας πρόγραμμα. Την Καθαρά Δευτέρα θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, αλλά θα προτιμούσατε να έχετε κοντά σας μόνο το ταίρι σας. Κάποια μετακίνηση θα σας απομακρύνει από τον άνθρωπο σας.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να κάνετε την υπέρβαση σε θέματα προσωπικά και να δείτε πολύ θετικά αποτελέσματα εκεί που δεν το περιμένατε. Την Κυριακή θα υπάρξει μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε ένα συναισθηματικό θέμα, ενώ η Καθαρά Δευτέρα θα είναι για σας μέρα με πολύ επικοινωνία και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Αν και το σαββατοκύριακο θα σας πιέσει αρκετά από κάθε άποψη η Καθαρά Δευτέρα θα σας επιφυλάσσει κάποιες πολύ καλές εξελίξεις σε θέματα συναισθηματικά. Βέβαια, ακόμη κι εδώ θα υπάρξει ένα πολύ σημαντικό σημείο που θα πρέπει να το δείτε  με πολύ προσοχή. Αν βρίσκεστε σε μία σχέση που έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, οι μέρες αυτές απλά θα επιβεβαιώσουν το… θάνατό της.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Θα υπάρξουν πολύ όμορφες επαφές αυτές τις μέρες με ανθρώπους που θα σας δώσουν χαρά με αυτά που θα σας μεταφέρουν με λόγια, αλλά κι ό,τι θα κάνουν για σας. Θα νιώθετε βέβαια ότι κάτι σας λείπει από αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα. Σε άλλους αυτό θα σημαίνει η έλλειψη ενός αγαπημένου σας προσώπου, σε άλλους η ανύπαρκτη προσωπική σας ζωή, ενώ κάποιοι από σας θα αδιαθετήσουν.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Πραγματικά θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε διάθεση και να ξεφαντώσετε αυτές τις μέρες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία. Την Καθαρή Δευτέρα θα ανατραπούν για λίγο κάποια από τα σχέδια σας, έτσι φρόνιμο είναι να προσέξετε την ψυχική σας ηρεμία κάνοντας απλά πράγματα.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Οι μετακινήσεις που θα κάνετε θα έχουν απόλυτη και πολύ ευχάριστη προοπτική. Πολλοί από σας θα βρεθούν πλαισιωμένοι με πολύ αγάπη κι αποδοχή από δικά σας άτομα. Αν υπάρχει μία μετακίνηση για λόγους αγάπης, τότε θα νιώσετε ότι η ευτυχία σας έχει κιόλας αγγίξει. Την Καθαρά Δευτέρα θα προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα και θα κάνετε τις καθημερινές σας ασχολίες.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Ένα ταξιδάκι θα γίνει για να ανανεωθείτε και να αλλάξετε λίγο παραστάσεις και πρόσωπα. Πολύ πιθανόν να συναντήσετε ανθρώπους ή φίλους που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν μία νότα ανανέωσης και χαράς με φιλικά σας πρόσωπα που θα σας βγάλουν λίγο από το καβούκι σας. Την Καθαρή Δευτέρα κάποια μετακίνηση θα σας δώσει μία ερωτική νότα.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Συντροφικά θέματα θα σας απασχολήσουν το σαββατοκύριακο και πολύ πιθανόν να βρείτε κάποιες λύσεις που θα ηρεμήσουν την ψυχή σας. Μία μετακίνηση θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να ξανασμίξετε σχέσεις που είχαν περάσει από δοκιμασίες. Πολύ πιθανόν μία τυχαία συνάντηση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Ένα πολύ ενδιαφέρον εορταστικό τριήμερο θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε εκτός από τα καθιερωμένα και τα εορταστικά. Θα ασχοληθείτε με την υγεία κάποιου δικού σας που έχει απόλυτη ανάγκη από την φροντίδα σας. Πολύ πιθανόν την Καθαρά Δευτέρα να βρείτε ευκαιρία να μιλήσετε για κάποιο οικογενειακό οικονομικό θέμα που τόσο σας έχει προβληματίσει.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Εκμεταλλευτείτε αυτό το σαββατοκύριακο για να περάσετε όμορφα με δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες όπου θα μπορέσετε να βρεθείτε μακριά από κάθε πιεστική κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε αμήχανα. Την Καθαρά Δευτέρα όμως αλλάζει λίγο το σκηνικό γύρο σας και θα πρέπει να κάνετε πράγματα που ουσιαστικά εσείς δεν θέλετε, αλλά είναι επιλογές κάποιων άλλων.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Αυτό το τριήμερο θα σας πιέσει περισσότερο γιατί θα έχετε να κάνετε με πρακτικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να μην γίνετε επιθετικοί με κάποια άτομα που είναι αλήθεια ότι θα σας προκαλέσουν με τον άκομψο τρόπο τους. Η Καθαρά Δευτέρα θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της αναμονής σε κάποιο συναισθηματικό σας θέμα.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του τριημέρου”]

Μπορεί να έχετε τα ηνία μιας πολύ σημαντικής υπόθεσης και πολλά θα εξαρτηθούν από εσάς και το πως θα διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο πλέον, σας δίνει εύνοια και θα υπάρξει μία περίοδος συναισθηματικής ανάκαμψης. Η Καθαρά Δευτέρα θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για σας, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα Ζώδια του Σαββάτου

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live