Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αδειάζει» την Ιωάννα Μπέλλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

«Αν δεν ξέρεις κάτι… μην εκφέρεις την άποψη σου…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο “Πρωινό” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει η Ιωάννα Μπέλλα για το χαστούκι, που κατάφερε να σπείρει τον πανικό και να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το μοντέλο ρωτήθηκε από τον Άρη Καβαντζίκη και πήρε δημόσια θέση, τόσο για την ατάκα της Ιωάννας όσο και για τη δήλωση που έκανε αργότερα, η οποία πολλοί είπαν ότι είναι γραμμένη από μάνατζερ. 

Σίγουρα είναι γραμμένη από κάποιον, δεν είναι δικά της λόγια αυτά και νομίζω πολλοί το είπαν αυτό. Εγώ δεν έχω περάσει κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω επιτρέψει σε άνθρωπο να με χτυπήσει… Δεν θεωρώ ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε το αδύναμο φύλο. Εγώ είχα μάνατζερ και κάποιον να μου κλείνει δουλειές αλλά ποτέ δεν μου είπε κανένας τι να πω… Αν δεν ξέρεις κάτι, ή κάποιο θέμα τότε μην εκφέρεις την άποψη σου

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.