Δημήτρης Σταρόβας: “Την είπε” στον Έκτορα Μποτρίνι για το «Hell’s Kitchen»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

“Είχα πάει στο «Hell’s kitchen», έβλεπα τον Μποτρίνι και του έλεγα…”

Ο Δημήτρης Σταρόβας, φέτος, ανέλαβε νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, καθώς συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του 5ου Your Face Sounds Familiar.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην Real News και μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

Πώς είναι η θέα από τη θέση του κριτή στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1;

Μου αρέσει. Είναι οικείο περιβάλλον, έχουµε ζωντανό κοινό, είναι υπερπαραγωγή! Την πρώτη φορά που πήγα στο πλατό, έµεινα µε το στόµα ανοιχτό. ∆εν αποτυπώνεται κιόλας ακριβώς στην οθόνη όλο αυτό που έχουν φτιάξει.

∆εν είσαι πολύ αυστηρός εκεί…

Είναι άνθρωποι που σκοτώνονται στη δουλειά, κάνουν πρόβες όλη την εβδοµάδα… Εµείς πάµε, κάνουµε το γύρισµα και τελειώνουµε. Αυτοί οι καηµένοι είναι όλες τις µέρες εκεί, µακιγιάζ, από το πρωί στηµένοι, σκοτώνονται. Εχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα κάνει και µερικούς ανθρώπους να χαµογελούν µέσω του θεάµατος. Οπότε δεν µπορείς να είσαι και πολύ αυστηρός. Είχα πάει στο «Hell’s kitchen», ας πούµε, έβλεπα τον Μποτρίνι και του έλεγα «χαλάρωσε λίγο! Τι βρίζεις εκεί τώρα;». Εκεί πήγαιναν επαγγελµατίες µάγειρες, όµως, που θα κέρδιζαν ένα σηµαντικό ποσό αλλά και ένα καλό πόστο και δεν µπορούσε να µην είναι αυστηρός.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.