Δοκιμάσαμε τη θρυλική λακ των σταρς: Elnett Heat Spray

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Shopping

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

H Elnett, η θρυλική λακ των stars και star των λακ, έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα ταράζοντας τα νερά των κλασικών λακ έτσι όπως τις ξέραμε μέχρι τώρα καλωσορίζοντας στην οικογένεια τα Heat Sprays!
Η Elnett, ούσα μέσα στις εξελίξεις και ακολουθώντας τα τελευταία trends του styling μαλλιών που θέλουν τις γυναίκες (μία στις δύο) να χρησιμοποιούν συσκευές θερμότητας (πιστολάκια, πρέσες ισιώματος, σίδερα μαλλιών), λανσάρει 2 προϊόντα που έρχονται να καλύψουν πολύ συγκεκριμένες και έντονες ανάγκες των γυναικών:

  • Elnett Heat Spray για ίσια μαλλιά
  • Elnett Heat Spray για όγκο

Εμείς τα δοκιμάσαμε και διαπιστώσαμε ότι προσφέρουν προστασία από τη θερμότητα ακόμα και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 230?C αλλά και κράτημα και αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 3 ημέρες!

Πως γίνεται αλήθεια αυτό;

Χάρη σε μία state of the art φόρμουλα που περιέχει ξυλόζη και δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο περιμετρικά της τρίχας προστατεύοντας την από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και χάρη στα πολυμερή που ενεργοποιούνται με τη θερμότητα και χαρίζουν – κλειδώνουν το σχήμα που θέλουμε.

Η Elnett μέσα από το λανσάρισμα των Heat Sprays βάζει τέλος στα μαλλιά που έχουν την τάση να σπάνε, στην ψαλίδα και στα μαλλιά που έχουν χάση τη λάμψη τους από την εκτεταμένη χρήση των συσκευών θερμότητας.

Η νέα εποχή στις λακ έχει ήδη ξεκινήσει και έχει πάρει το όνομα των Elnett Heat Sprays.

Μην την χάσετε!

Ε.Λ.Τ.

  1. Elnett Heat Spray για ίσια μαλλιά / 170ml: 6.99€
  2. Elnett Heat Spray για όγκο / 170ml: 6.99€

πηγή: www.infokids.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: