Δοκίμασε την απογείωση με άλλο τρόπο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Έπρεπε ήδη να το έχεις δοκιμάσει!

Ας φύγουμε ξεκολλήσουμε λίγο από τα τετριμμένα και δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Οι περισσότεροι θεωρούν πως οργασμός έρχεται μόνο με τον ερεθισμό των γενετικών, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείς να δοκιμάσεις.

Δοκίμασε λοιπόν κάτι διαφορετικό και δες τι θα συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ερεθίσεις την σπονδυλική στήλη του συντρόφου σου από την αρχή έως και τη βάση της.

Με αισθησιακά φιλία και κινήσεις της γλώσσα σου ανάμεσα στους σπόνδυλους θα τον κάνεις να ανατριχιάσει ολόκληρο. Παράλληλα μπορείς να κάνεις κινήσεις με τα δάκτυλα σου και να κάνεις κύκλους γύρω από το κάθε κόκκαλο της σπονδυλικής στήλης.

Σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ να νιώσει την πιο απογειωτική εμπειρία.  

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.