Backstage24.gr
Γεύσεις

Ο Μποτρίνι ‘φορεσε’ τους περισσότερους Χρυσούς Σκούφους

Με μεγάλο νικητή τον Εκτορα Μποτρίνι δόθηκαν χθες βράδυ τα βραβεία Χρυσοί Σκούφοι 2014.

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική κουζίνα και στις λεπτές γαστρονομικές γεύσεις που προσφέρουν τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.

Ο Εκτορας Μποτρίνι κρατά για δεύτερη χρονιά τον τίτλο του σεφ του καλύτερου εστιατορίου στη χώρα(Etrusco – Κέρκυρα ) ενώ βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο για δύο ακόμα εστιατόρια του, στην Αθήνα και τη Ρόδο.

Είναι σημαντικό ότι οι νέες είσοδοι στους Χρυσούς Σκούφους αποτελούν το 26% του συνόλου και είναι τα εστιατόρια «Abovo», «Anassa», «Bill & Coo», «Botrini’s Rodi», «Ντομάτα» και «Σελήνη». Την ίδια στιγμή τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ανανεώθηκαν στο ίδιο ποσοστό με τα «Botrini’s» (σε Αθήνα και Ρόδο ), «Funky Gourmet», «Hytra» και «Γαλάζια Hytra», «Bill & Coo», «Τηλέμαχος Art Grill», «Apocalypsis», «Αλάτσι», «Έξι Κλειδιά» και «Ψαράκι».

Στη βραδιά έδωσαν το παρόν επώνυμοι από όλους τους χώρους.

Κάτια Δανδουλάκη, Τάκης Ζαχαράτος

Χρυσοί σκούφοι

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

Χρυσοί σκούφοι

Γωγώ Μπρέμπου

Χρυσοί σκούφοι

Ντίνα Νικολάου

Χρυσοί σκούφοι

Related posts

Brownies με τα σοκολατένια αυγά που περίσσεψαν

paraskevi.eustathiou

Μελιτζάνες ιμάμ με χταπόδι

supervisor

Ταλιατέλες με τριμμένο παντζάρι και κρέμα γάλακτος

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου