Ε. Σταη «Η σχέση μου με το γιο μου δεν έχει στοιχεία μανίας»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ελλη Στάη

Σε συνέντευξη της η Ελλη Στάη στο περιοδικό Glow αποκαλύπτει τις προτάσεις που της έχουν γίνει, αλλά και για επιστροφή της στην Δημόσια Τηλεόραση.

«Εάν μου κάνουν μια αληθινά σοβαρή πρόταση συνεργασίας θ’ απαντήσω με μεγάλη σοβαρότητα κι εγώ. Ποιος σας είπε ότι δε μου έχουν ήδη κάνει προτάσεις; Μου έχουν κάνει».

Όσον αφορά στο κλείσιμο της ΝΕΤ «Είχα πει ότι ήταν η απόλυτη πολιτική κουταμάρα, γιατί είδα αμέσως ότι μια τέτοια ακραία κίνηση θα είναι αδιέξοδη».

Η Ελλη Στάη μίλησε και για τη σχέση της με το γιο της «Νομίζω ότι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό και της Ελληνίδας μάνας είναι η εδική αγάπη που ενώνει αυτά τα δύο πλάσματα, μητέρα και παιδί. Η σχέση μου με το γιο μου δεν είχε ποτέ στοιχεία μανίας, αλλά μεγάλης αγάπης, ενδιαφέροντος και καθοδήγησης, όταν χρειαζόταν. Η ίδια παραμένει και σήμερα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.