Ε. Ζησάκης: «Δεν θα έκανα κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πώς επέλεξε να κάνει τηλεόραση και μάλιστα ως παρουσιαστής ο Ευθύμης Ζησάκης;

«Η αρχή έγινε με τους «ΠΕΔΕΣ». Ήταν μια εκπομπή που ήταν κοντά στα θέλω μου. Η παρουσίαση προέκυψε ως μια επαφή με τον κόσμο. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Γιατί και ως ηθοποιός αυτή είναι η δουλειά μας» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;

Δεν θα έκανα κάτι το οποίο θα πίστευα ότι δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω και δεν θα ένιωθα καλά εγώ μέσα σε αυτό.

-Πώς είναι η παρέα του «Μες στην καλή χαρά»;

Αυτό που επικρατεί είναι η διαφορετικότητα. Ο καθένας μας έχει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, αυτό βγαίνει και στο γυαλί, φαντάζομαι, κι εκεί ακριβώς έρχεται η σύμπνοια. Η ένωση των τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων που μπορεί να κάνουν ευχάριστη παρέα στον κόσμο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.