Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης με έργα Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά την ανακήρυξή του σε επίτιμο πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, επισκέφθηκε την αίθουσα της Πινακοθήκης της ΕΜΣ και εγκαινίασε τη διαπολιτισμική εικαστική έκθεση με τίτλο «Turkell – Η τέχνη στην επικοινωνία», που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την οποία διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ίμβρου με τη συμμετοχή έργων είκοσι πέντε Ελλήνων και είκοσι πέντε Τούρκων καλλιτεχνών. Η έκθεση το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στη Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη και στις αρχές του επόμενου χρόνου θα καταλήξει στην Ίμβρο.

ΜαρίαΤσολάκη, Όλγα Τσιμισκή, Παναγιώτης Παντελιάδης, Τάνια Χατχηγιάγκου

Άλεξ Τσίγγος, Τάνια Χατχηγιάγκου

Χάρης Πρωτοπαπαδάκης, Άλεξ Τσίγγος.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.