«Είναι αυτό που λέμε εκπομπή σκ@τ@ της Καινούργιου»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και είπε την γνώμη του για τη στήλη των κλήσεων των τηλεθεατών οι οποίοι λένε τα προσωπικά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων στο late night: «Πάντως παιδιά, είναι αυτό που λέμε εκπομπή σκ@τ@ της Καινούργιου. Όχι… Δεν εννοώ… Δεν μ’ αρέσει και εμένα αυτό που κάνει. Μπορεί να κάνει νούμερα δεν ξέρω. Αλλά δεν είναι πάντα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Θεωρώ ότι αδικεί την Κατερίνα η συγκεκριμένη εκπομπή. Καλώς ή κακώς το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να κάνει νούμερα. Εγώ θεωρώ ότι η Κατερίνα είναι εξελίξιμη παρουσιάστρια και μπορεί να σταθεί και με πιο σοβαρές εκπομπές. Αδικείται με αυτό».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.