Είναι η σχέση… φυσιολογική; – Σε πόσο καιρό δώσατε το πρώτο φιλί ή κάνατε σεξ;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κάθε σχέση είναι διαφορετική και το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει ένας κανόνας ή κάτι που να θεωρείται φυσιολογικό.

Ωστόσο, αν έχετε απορίες σχετικά με το πώς εξελίσσεται η σχέση σας και αν ακολουθείτε τα στάδια που ακολουθούν οι περισσότεροι σχετικά με το πότε φιληθήκατε πρώτη φορά, σε πόσο καιρό κάνατε σεξ ή πρόταση γάμου, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από την έρευνα του dating site, eHarmony σε 1.000 άτομα.

Όπως διαβάζουμε στο askmen, οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήματα για το πότε και πώς συνέβησαν όλα τα σημαντικά γεγονότα που συμβάλλουν στην εξέλιξη μιας σχέσης. Ιδού οι απαντήσεις:

– 1 στους 4 φιλιέται στο πρώτο ραντεβού, την ώρα που 1 στους 10 περιμένει να κάνει κίνηση μετά από μερικές εβδομάδες.

– Η πλειοψηφία κάνει σεξ με κάποιον/κάποια που βγαίνει ραντεβού στους τρεις μήνες περίπου, με μόλις το 9% να πέφτει στο κρεβάτι με το αντικείμενο του πόθου στην πρώτη εβδομάδα.

– Το 29% επισημοποιεί τη σχέση κοντά στους τέσσερις μήνες. Η πλειοψηφία το κάνει με μια κοινή φωτογραφία στα social media.

– Σχεδόν τρεις μήνες παίρνει στους περισσότερους να πουν «σ΄αγαπώ», με τους άντρες να λένε τις δύο αυτές λεξούλες πιο γρήγορα απ’ ότι οι γυναίκες.

– Το 67% όσων έχουν χωρίσει βγαίνουν ραντεβού ένα χρόνο μετά το τέλος της προηγούμενης σχέσης τους. Οι άνδρες (72%) εμφανίζονται και πάλι πιο ανυπόμονα συγκριτικά με τις γυναίκες (63%).

– Το 64% συστήνει το έτερον ήμισυ στην οικογένεια κοντά στους έξι μήνες.

– Το 45% κάνει πρόταση γάμου μετά από ένα χρόνο με το 51% εξ αυτών να παντρεύεται ένα χρόνο μετά και να κάνει παιδιά ένα χρόνο μετά το γάμο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.