Είναι οριστικό! Στο Τελ Αβίβ ο τελικός της Eurovision

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Παρά τη θέληση της νικήτριας του περσινού διαγωνισμού της Eurovision, Netta Barzilai και την προσπάθεια της ο μουσικός διαγωνισμός τραγουδιού, να διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η επόμενη Eurovision θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Παρόλα αυτά τόσο η κυβέρνηση του Ισραήλ, όσο και η ίδια η νικήτρια είχαν προκαλέσει αντιδράσεις επιμένοντας για που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Ο διευθυντής του διαγωνισμού της Eurovision, Γιον Όλα Σαντ ανακοίνωσε ότι τελικά ο τελικός θα γίνει στο Τελ Αβίβ την πολιτιστική και εμπορική πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.