Είναι πέντε λεπτά σεξ αρκετά; Και όμως!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση που θα ανακουφίσει χιλιάδες άντρες.

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ τέλος πάντων, αναρωτιόταν πριν μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σαμσά, σε ένα θέμα που δε άφησε ασυγκίνητο  αναγνωστικό κοινό. Στο ίδιο θέμα μάλιστα, η Αλεξάνδρα παρέθετε και στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005, ο μέσος όρος διάρκειας μιας καλής συνουσίας φρέναρε στα μόλις 5,4 λεπτά!

Ο χρόνος μπορεί να μοιάζει απογοητευτικά λίγος, αλλά αφήνουμε την επιστήμη να μιλήσει και… να συμφωνήσει. Σύμφωνα με μελέτη Αμερικάνων και Καναδών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε το 2008, οτιδήποτε ανάμεσα σε τρία και επτά λεπτά σεξουαλικής επαφής θεωρείται αρκετό. Ναι μάλιστα, αρκετό.

Κρατώντας τις ισορροπίες και για να μην χαθούν οι ισορροπίες, η ίδια μελέτη διευκρινίζει ότι η επιθυμητή διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης κυμαίνεται από τα επτά μέχρι τα δεκατρία λεπτά. Αλλά ξαναλέμε, το ‘από τρία μέχρι επτά’ κρίνεται επαρκές.

Για την ιστορία, ένα λίγο αρχαίο στατιστικό εύρημα του 1948 από τον Alfred Kinsey σημείωνε ότι το 75% των Αμερικάνων εκσπερμάτιζε μέσα στα πρώτα δύο λεπτά σεξ. Οπότε, οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος προοδεύει, αλλά σιγά σιγά, όπως καταδεικνύει η έρευνα των Αμερικάνων και των Καναδών σεξολόγων.

Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να πάψουμε να συγχέουμε και να συνδέουμε την υπέρτατη απόλαυση του σεξ με χρόνους και χρονόμετρα και στατιστικές. Οπότε, ναι, και το τρίλεπτο, αν είναι ποιοτικό, θεωρείται μια χαρά. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.