Backstage24.gr
Σχέσεις & Σεξ

Είσαι έτοιμος για σχέση; Μάθε το με 4 απλές ερωτήσεις

Εφάρμοσέ το και δεν θα χάσεις!

Μπορεί όλοι μας να έχουμε ζήσει τις περιπέτειες μας, μικρές η μεγάλες, με λίγες η πολλές εμπειρίες, υπάρχουν όμως κάποιοι εκεί έξω που αναζητούν το πιο σοβαρό και το πιο σταθερό.

Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο! Διότι το “καλό” γίνεται την στιγμή που δεν το περιμένεις!

Ωστόσο, για να έρθει το έτερον σου ήμισυ στη ζωή, και να το κρατήσεις για αρκετό καιρό, πρέπει και εσύ ο ίδιος να είσαι έτοιμος γι’ αυτή την αλλαγή, καθώς ένας άνθρωπος μπαίνει στον δικό σου κόσμο και αυτό είναι κάτι καινούριο για σένα.

Όμως για να μάθεις, αν όντως είσαι έτοιμος για μία σχέση, αυτές είναι οι 4 ακόλουθες ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου:

1.Τι περιμένεις από έναν άνθρωπο(και δεν μπορείς να βρεις αλλού);

Όλοι επιζητούμε μία αγκαλιά, ένα χάδι, μία συντροφικότητα, που θα μας κάνει να αισθανθούμε χαρούμενοι. Κάποιον που θα μας κάνει να ξυπνάμε με ευχάριστη διάθεση, και να μας εφοδιάσει με το απαραίτητο πρωινό για να πάρουμε την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα (Σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται και το σεξ, διότι όλοι μας έχουμε τις γνωστές πρωινές…..ορέξεις μας)!

Αυτό όμως που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι γιατί δεν καλύπτουμε αυτές τις ανάγκες μας με τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας!

2.Καταλαβαίνεις ότι το άλλο σου μισό δεν θα σε αλλάξει;

Αρκετοί ονειρευόμαστε ότι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μας θα έχει εντελώς διαφορετική προσωπικότητα με εμάς. Αν έχουμε δηλαδή μία συστολή και είμαστε κλειστοί ως προσωπικότητες, τότε εμείς θα επιθυμούσαμε έναν άνθρωπο πιο τρελό, ο οποίος θα μας ξεσηκώσει.

Αν πραγματικά όμως θέλεις δραστικές αλλαγές στην ζωή σου, τότε εσύ πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Και τότε θα σου έρθει η σχέση, από το πουθενά!

3.Έχεις βάλει σε τάξη τη ζωή σου;

Όταν όλοι αναζητούμε και ψάχνουμε μανιωδώς μία σχέση να μας “ολοκληρώσει”, τότε αυτό που δείχνουμε προς τα έξω, είναι ότι είμαστε απελπισμένα όντα. Μεταδίδουμε δηλαδή την αίσθηση ότι δεν είμαστε 100% ευχαριστημένοι και ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε, και αναζητούμε κάποιον που θα μας συμπληρώσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε άλλο, παρά μόνο χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οπότε, βάλε την ζωή σου σε τάξη και το άλλο σου μισό έρχεται…Στο δρόμο είναι!

4.Θέλεις κάποιον ειδικότερα ή έναν άνθρωπο γενικότερα;

Ορισμένοι, όταν πρόκειται να κάνουν την πρώτη τους σχέση, είναι τόσο ενθουσιασμένοι τις πρώτες εβδομάδες, που πέφτουν με τα μούτρα σε αυτήν, θεωρώντας ότι με οποιοδήποτε άτομο που είναι μαζί, θα μπορέσουν να ταιριάξουν. Έτσι όμως καταλήγουν με ανθρώπους, που στην πραγματικότητα, ο ένας με τον άλλον, είναι εντελώς αταίριαστοι.

Μπορεί εσύ να ενθουσιάζεσαι με το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, ωστόσο θα φανεί πόσο δυνατή είναι, με το πέρας του χρόνου, με τον τρόπο που οι δυο σας θα διαχειρίζεστε τις δύσκολες καταστάσεις.

Και όταν βρεις το κατάλληλο άτομο, τότε θα αντιληφθείς ότι αξίζει να επενδύσεις σε αυτή την σχέση. Γιατί αυτός ο άνθρωπος σου ταιριάζει απόλυτα!

Related posts

Ο Δεκάλογος του πως να «ρίξετε» μια Ελληνίδα

supervisor

10 εντυπωσιακά στατιστικά για το σεξ και τις σχέσεις

supervisor

5 τρόποι που θα κάνουν την σχέση σου να είναι υγιή!

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου