Εκατομμύρια γυναίκες ζητούν βοήθειά!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

ΓΙΑΤΡΟΙ-ΧΩΡΙΣ-ΣΥΝΟΡΑ

Με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα γυναίκας οι «Γιατροί χωρίς σύνορα» έστειλαν το δικό τους μήνυμα. 18 γυναίκες απ’ τον πολυχώρο Vault έδωσαν τις φωνές τους σε διάφορες γυναίκες ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν πολέμους, φτώχεια, καταπίεση και πείνα, στις μανάδες που θυσιάζονται για να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα πιάτο φαΐ, στις πρόσφυγες που βρέθηκαν στη δίνη πολέμων, αβοήθητες.

Οι γνωστές ηθοποιοί με το σύνθημα «Εκατομμύρια γυναίκες δεν ζητούν τη βοήθειά μας, πεθαίνουν γι’ αυτήν», προέτρεψαν τον κόσμο να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.