Εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE για την ελληνική οικονομία στο Λονδίνο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σε ειδική εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics (LSE) για την ελληνική οικονομία στο Λονδίνο μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Greece Out of Crisis? Building a competitive economy» συμμετείχαν επίσης ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, ο κ. Νίκος Δρανδράκης του Beat, ενώ το συντονισμό ανέλαβε ο διάσημος φιλέλληνας Καθηγητής του LSE και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου, Kevin Featherstone. Την εκδήλωση παρακολούθησαν φοιτητές και καθηγητές του LSE, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και εκπρόσωποι τραπεζών και επενδυτικών funds.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.