Έξω φρενών η Τάνια Τρύπη: «Tι είμαι εγώ; είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες…»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Συνέντευξη έδωσε η Τάνια Τρύπη στoν Λευτέρη Βουτσά από την εκπομπή “ Όλα Καλά”, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Ο δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σχετικά με τον σεξισμό και η ηθοποιός θέλοντας να αποφύγει την ερώτηση τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει την ερώτηση και πως μπορεί να του απαντήσει σε ότι θέλει αρκεί να το καταλάβει.Στη συνέχεια ο Λευτέρης Βουτσάς προσπάθησε να εξηγήσει την ερώτηση του όμως η συνεντευξιαζόμενη του ζήτησε να κλείσει την κάμερα.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε όλα όσα έγιναν την ώρα που έκλεισε η κάμερα.

Έμεινα ενεός γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Όταν ζήτησε να κλείσει η κάμερα περίμενα ότι θα μου πει, όπως μου είπε για τον πατέρα της, ότι ήταν ένα ζήτημα που δεν θα ήθελε να θίξει και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνο της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι.

Χρησιμοποίησε μια βρισιά πολύ διαδεδομένη και μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες…” και χρησιμοποίησε τη βρισιά “…ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια…”, χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά “…όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη.

Η συνάδερφος του Σοφία Αλατζά επιβεβαίωσε το σκηνικό καθώς βρισκόταν εκεί.

Εγώ πέτυχα τη στιγμή που είπε να κλείσει η κάμερα, πετάει το μικρόφωνο της, φεύγει με πολλή μεγάλη ένταση και θυμό και μετά άκουσα φυσικά τις βρισιές που απομυθοποιούν κάπως έναν άνθρωπο, μία καλλιτέχνιδα.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.