Έκθεση HORECA 2018 με τη συμμετοχή των εταιρειών ESPRESSE A.E. και ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Επικαιρότητα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τους κλάδους Εστίασης, Καφεστίασης και Φιλοξενίας, η 13η HORECA άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες της ευρύτερης περιοχής, στο μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση.

Στην έκθεση HORECA 2018 συμμετείχαν 550 εκθέτες από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και του επισιτιστικού κλάδου, ανάμεσα στις οποίες και η εταιρεία ESPRESSE A.E. και η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Σε μία έκταση 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και με την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και της Εστίασης, η HORECA πρόβαλε όλες τις νέες τάσεις, τις τελευταίες καινοτομίες και τις σύγχρονες προτάσεις των εταιρειών.

Βασίλης Χήτος, Αντώνης Λακιώτης (ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.)

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.