Έλα στη θέση μου: Η Μένη έρχεται σε δύσκολη θέση ξέροντας ότι…

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη θέση μου», ο γάμος της Φαίης και του Δαμιανού είναι προ των πυλών…

Ο Δαμιανός βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με την επιμονή της Φαίης να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της Ρενάτας. Ο Βλάσης από τη μεριά του ψάχνει ένα τρόπο με την Αιμιλία να σταματήσουν το ζεύγος από το να αποδράσει με τα λεφτά και τις μετοχές τους. Η Μένη συλλαμβάνει μία σατανική ιδέα για να ξεφορτωθεί μία και καλή την Ρενάτα από την εταιρία. Παράλληλα, η αστυνομία χτυπάει την πόρτα της Μένης για την υπόθεση της «δολοφονίας» του Τόλη μετά από τη βοήθεια του Γιαν και της Ισμήνης. Η Μένη έρχεται σε δύσκολη θέση ξέροντας ότι ο ίδιος της ο γιος προσπαθεί να τη βάλει φυλακή.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.