Ελεάννα Λίμα: Ένα κορίτσι που… χορεύει στο νερό!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Backstage24 Models

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Γυμνάζεται καθημερινά και δεν πρόκειται να το σταματήσει ποτέ!

Η Ελεάννα Λίμα μεγάλωσε χορεύοντας στο νερό αφού για 13 χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο διαδέχτηκε η διαρκώς συνεχιζόμενη εκπαίδευσή της με κίνητρο την αγάπη της για τη προπονητική.

Η Ελεάννα είναι μια καταξιωμένη personal trainer καθώς και προπονήτρια κολύμβησης. Είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής και του outdoorrunning. Της αρέσει να βοηθά τον κόσμο να βάζει την άσκηση στη ζωή του, να αγαπά το σώμα του, να βάζει στόχους στη ζωή του και να τους πετυχαίνει. Μεγάλη όμως της αδυναμία είναι τα παιδιά.

Όπως χαρακτηρίστηκα λέει “είναι μαγικό το πόσο γρήγορα μαθαίνουν αλλά και το πως μπορείς να βοηθήσεις στην πολύπλευρη διαμόρφωσή τους”. Τον ελεύθερο της χρόνο τον καταναλώνει στους φίλους καθώς και στα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς θεωρεί ότι είναι επένδυση ζωής.

3 8

ΖΩΔΙΟ: Καρκίνος

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Nα γίνεται καλύτερη στη δουλειά της και να επιμορφώνεται συνεχώς. Στο εγγύς μέλλον φιλοδοξεί να συμπεριλάβει στην ενασχόλησή τηςεναλλακτικές δραστηριότητες για παιδιά.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Καλή:Γυμνάζεται καθημερινάκαι δεν πρόκειται να το σταματήσει ποτέ εξάλλου είναι μέρος της δουλειάς της.

Κακή:Εεε, πού και πού υποκύπτει σε κάποιο γλυκάκι!

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: : Όταν έχει έναν στόχο, δεν το βάζει ποτέ κάτω (ή το χαμόγελο της.)

ΣΤΕΚΙ:Θα τη δείτε συχνά στο φιστίκι στη γλυφάδα να πίνει τον καφέ της και να τρώει την αγαπημένη της μπάρα δημητριακών.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ:Ελαφόνησος. Απολαμβάνει την ηρεμία αυτού του νησιού καθώς και τη μαγική παραλία.

11 12

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.