Ελένη Μενεγάκη: «Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει! Δεν βρίσκει τον επόμενο.»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τα σχόλια πήραν φωτιά!

Την απιστία του Τρίσταν Τόμσον,συζύγου της Κλόε Καρντάσιαν η οποία είναι έγκυος σχολίαζαν στη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Νάνσυ Παραδεισάνου έδειξε τον εκνευρισμό της και είπε:

Έβλεπα το πρωί τα πλάνα και ήθελα να του σπάσω το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε:

Αν είσαι εννιά μηνών έγκυος και γεννάς από στιγμή σε στιγμή, λες θα πάω τώρα με την κοιλιά τούρλα να σπάσω το αυτοκίνητο; Λες θα περιμένω να έρθει το παιδί μου ήρεμα ήρεμα πρώτα στον κόσμο και να περάσει η δύσκολη φάση.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά είπε το δικό της σχόλιο λέγοντας:

Αν θέλει ο άλλος να κρυφτεί, μπορεί πολύ εύκολα. Μπορεί να ερωτεύτηκε εσένα και να φοβάται να σου πει ότι είναι παντρεμένος. Κι αυτός μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να χωρίζει. Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει! Δεν βρίσκει τον επόμενο.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.