Ελισάβετ Σπανού «Θα είμαι στο Just the 2 of us»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ελισάβετ Σπανού

Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ  για τη συμμετοχή της στο «Πρωινό mou», αλλά και για το Just The 2 Of Us

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Για το «Πρωινό μου»

«Όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνω περισσότερο το ρόλο μου και τους κανόνες που έχει μια ζωντανή εκπομπή. Ισχύει ότι η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια της εκπομπής είναι ηλεκτρισμένη; Είμαστε έξι άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν από πριν και ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα πλατό. Εδώ τσακωνόμαστε με την ίδια μας την οικογένεια πολλές φορές, είναι δυνατόν να μη συμβεί με ανθρώπους που δεν ξέραμε προσωπικά μέχρι πρότινος. Διαφωνίες υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα τσακωμούς. Είναι στο πλαίσιο μιας υγιούς σχέσης».

Όσο για το αν θα συμμετέχει στο Just The 2 Of Us.

«Ναι, θα είμαι. Θα είναι μια ωραία παραγωγή! Βέβαια δεν έχω συζητήσει ακόμη τις λεπτομέρειες με το κανάλι. Να δω πώς θα τα συνδυάσω όλα!».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.