Ένα χορευτικό «Κενό» από τους REC

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

REC

 

Ένα γρήγορο Clip που ακολουθεί τον Dance Ethnic ρυθμό του τραγουδιού, δύο μοναδικοί χορευτές που σε παρασύρουν στον ρυθμό του και η γνωστή εικόνα του σκηνοθέτη Sherif Francis, είναι αρκετά για να υπηρετήσουν με άψογη αισθητική την νέα επιτυχία των REC.

Το «Κενό» είναι το νέο τους τραγούδι που κατάφερε από την 2η ημέρα κυκλοφορίας του να βρεθεί στην 2η θέση σε μεταδόσεις στο επίσημο Chart της IFPI.

Οι REC μέσα από το νέο τους Video Clip μας παρουσιάζουν και την νέα τους συνεργασία με τα Social Arenas (ex. Joe Weider), παραμένοντας πιστοί σε συνεργασίες που έχουν πλέον συνδεθεί, όπως αυτή με την Nike Hellas, την GoPro + την BULER Swiss, όπου στις δύο τελευταίες το πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας είναι ο Άρης των REC.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: