Επιστρέφει δυναμικά ο Λάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Λάκης Λαζόπουλος

Όλον τον φετινό χειμώνα ο κόσμος τον αναζητά και περιμένει με αγωνία να παρακολουθήσει το νέο τηλεοπτικό τσαντίρι. Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα…

Το πρώτο λοιπόν τσαντίρι πρόκειται να στηθεί στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 18 του μήνα. Στο πλευρό του Λάκη θα είναι αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί των οποίων τα ονόματα σύντομα θα ανακοινωθούν.

Η συνέχεια θα δοθεί τον Μάρτιο κατά πάσα πιθανότητα απ’ τη Θεσσαλονίκη, στην οποία μετακομίζει για λίγες παραστάσεις η θεατρική παράσταση «Sorry… I’m Greek».

Τέλος, φήμες θέλουν μία από τις επόμενες εκπομπές του τσαντιριού να βγει στον αέρα απ’ τη γενέτειρα πόλη του Λάκη Λαζόπουλου, τη Λάρισα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: