Έτσι τελειώσεις έναν τσακωμό με τον σύντροφο σου!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δοκιμασμένο!

O τσακωμός σε μια σχέση δεν είναι ευχάριστος για κανέναν! Όμως υπάρχουν φορές που δεν μπορείς τα τον γλυτώσεις! Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορείς να το διαχειριστείς αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις;

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και όποιοι λένε ότι δεν τσακώνονται είναι σίγουρα ψέμα! Μπορεί εκείνη την ώρα να έχεις θυμό, νεύρα όμως μην ξεχνάς ότι και οι δυο εκείνη τη στιγμή έχετε τα ίδια συναισθήματα αλλά υπάρχει ο θαυματουργός τρόπος να ηρεμήσετε!

Η αγκαλιά η είναι το κλειδί! Όσα νεύρα και αν έχεις εκείνη την ώρα πάρτον μια μεγάλη αγκαλιά και θα δεις που όλα θα τα ξεχάσετε στο πι και φι!  

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.