Έτσι θα αποφύγεις τη ρουτίνα στη σχέση σου!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δεν θέλει πολύ χρόνο αλλά ούτε και κόπο!

Μπαίνοντας τον πρώτο καιρό σε μια σχέση όλα είναι υπέροχα. Είστε και οι δυο γεμάτοι πάθος, έρωτα, ενθουσιασμό. Με  τον καιρό όμως λίγο η καθημερινότητα λίγο η κούραση κάνει τι σχέση μερικές φορές να καταλήξει σε μια ρουτίνα.

Υπάρχουν όμως μικρά tips που μπορείς να κάνεις καθημερινά για να μην βαλτώσει η σχέση σου ποτέ!

Τι πρέπει να κάνεις;

Δώσε προσοχή!

Λίγο πριν πέσεις για ύπνο σκέψου και γράψε σε μια λίστα 3 από τα προτερήματα του συντρόφου σου που πέρασαν από το μυαλό σου μέσα στη μέρα. Κάθε πρωί να διαβάζεις τη λίστα και γιατί όχι να προσθέτεις και κάποιο που μπορεί να σκεφτείς. Και το βασικότερο, να σκέφτεσαι πως ήταν οι πρώτες μέρες που γνωριστήκατε το πώς νιώθατε και το τι πράγματα κάνατε.

Κάνοντας όλα τα παραπάνω σίγουρα θα δεις διαφορά θα νιώθεις ότι η σχέση σου ανανεώνεται και δεν βαλτώνει ποτέ!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.