Backstage24.gr
Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/4 – 6/5 

Δυνατά συναισθήματα. ένταση στις σχέσεις και η τάση να βρίσκουμε τον πυρήνα σε κάθε θέμα, χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα στρέψει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα που είχαν την βάση τους στο παρελθόν. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε νέα οικονομικά  ξεκινήματα, που όμως θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται με πολύ προσωπική προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε σε προσωπικό επίπεδο και θα κάνετε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας αναθεωρήσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας στο τέλος του Απριλίου, θα δημιουργήσει μία ενεργειακή έκρηξη, που θα αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, φιλικά άτομα θα θελήσουν να βοηθήσουν τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ενεργοποιώντας επαγγελματικά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα [βάρος] για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρο σας και να αναζητάτε λύσεις που δεν μπορούν εύκολα να βρεθούν αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δημιουργεί μία συναισθηματική ευφορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές σας κάνουν περισσότερο ρομαντικούς και πολύ πιθανόν να έχετε κατά νου να ολοκληρώσετε κάποιο σημαντικό βήμα στην προσωπική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και να βρείτε και τους καταλληλότερους [συνοδοιπόρους] σε αυτό σας τον [περίπατο].

ΛΕΩΝ

Την Δευτέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό ζήτημα, όπου θα πρέπει να πάρετε θέση και φυσικά να έχετε τεκμηριωμένες απόψεις σε ότι θα συζητηθεί. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να κάνετε καλό προϋπολογισμό σε οικονομικά θέματα, γιατί πολύ πιθανόν να υπάρχει τάση σπατάλης που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάζετε ένα ταξίδι, ή συμμετέχετε σε κάποιο μαθησιακό πρόγραμμα. Είστε μέσα στην κίνηση και πολύ πιθανόν να γευτείτε την επιτυχία που έχετε κατά νου. Οι μέρες αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να [δράσετε] και να ανανεωθείτε εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, βάζοντας φρένο σε μία απρόσεκτη διατροφή, ή μία ακινησία που οφειλόταν στον Χειμώνα που πέρασε.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, είναι απαγορευτική σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε κατά νου να κάνετε κάποιες αγορές, που δεν θα πρέπει να τις ολοκληρώσετε προς το παρόν. Βέβαια θα πρέπει γενικά να έχετε την προσοχή σας έντονα στραμμένη σε καταστάσεις, λόγια και συμφωνίες, που οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 30/4, θα σας κάνει να αναζητήσετε το συναισθηματικό σας στήριγμα. Θα γίνετε υπέρ ευαίσθητοι και θα σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Οι μέρες αυτές έχουν να σας δώσουν αρκετό συναίσθημα, ίσως και να κατανοήσετε τον άνθρωπό σας μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες και αυτό να είναι το πρώτο βήμα για να έρθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και θα σας δώσει έναν [απροσδιόριστο] λόγο να απομονωθείτε και να σκεφτείτε κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν. Την Τετάρτη βέβαια θα αρχίζει να φτιάχνει η ψυχολογία σας και να ανασυγκροτείτε και πάλι το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η προσωπική σας ζωή έχει γίνει λίγο απρόσωπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, ρίχνοντας άπλετο φως στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά αν είστε σε σχέση, θα την ανανεώσετε και θα βάλετε νέα στοιχεία μέσα σε αυτή. Θα έχετε μία τάση απομόνωσης, προς το τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος την Δευτέρα στον Σκορπιό, δεν θα σας κάνει να νοιώσετε καλά, γιατί θα γεμίσετε με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μάλλον θα σας είναι αδιανόητο να καλύψετε. Μέσα σε όλο αυτό το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα, θα προσπαθήσετε να βάλετε μία σειρά σε οικονομικές παραλείψεις που δεν μπορούν να [περιμένουν] άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δευτέρα είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σας ζωή, γιατί φωτίζετε από την Πανσέληνο που βρίσκεται στον Σκορπιό. Έχετε μία επιθυμία να ολοκληρώσετε κάτι που αφορά τον άνθρωπό σας, να βρείτε λύσεις που θα σας ενώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα των οικονομικών σας, που αυτή την περίοδο σας ταλαιπωρεί.

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live