Εύα Μπάιλα | Νέο Digital Single “La Bambola – Remix by Πέτρος Καρράς»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νέο Single!

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου της Digital Single “La Bambola” που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με ραδιοτηλεοπτικές και διαδικτυακές συνεντεύξεις, πολλά άρθρα και δημοσιεύσεις, συνεχίζει την συνεργασία της με τηνInSideOut Music Web Promotion και επιστρέφει δυναμικά με το νέο Remix του τραγουδιού μέσα από την συνεργασία της με τον Πέτρο Καρρά, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η υπογραφή του βρίσκεται στα πιο επιτυχημένα remixes γνωστών επιτυχιών, ελπίζοντας το τραγούδι να βρει το δρόμο του και να ακουστεί σε όλα τα Café – Bar –Club της χώρας. 

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.