Φαίη Σκορδά: Οι κόκκινες καρδούλες και η συνομιλία με τον Ντάνο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό»;

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε σήμερα η Φαίη Σκορδά με Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε συνομιλούσε με μέσο instagram με τον Ντάνο ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Συγκεκριμένα είπε:

Είχαμε κανονίσει με τον Ντάνο να έρθει καλεσμένος στο Πρωινό! Μετά από κάποιες ημέρες προσπαθούσαμε στο γραφείο να τον καλέσουμε, να κάνουμε τις σκαλέτες μας για να καλέσουμε τον κόσμο. Μου λέει η Ελεάνα, στείλε στον Ντάνο που σου είχε πει πως θέλει με χαρά να έρθει αρκεί να περάσει λίγος καιρός.

Λέω ωραία θα του στείλω κιόλας στο Instagram γιατί και αυτός στην αρχή μου είχε στείλει ένα πολύ ευγενικό «ευχαριστώ» για κάτι καλό που είχαμε σχολιάσει στην εκπομπή. Πολύ ευγενικός, πολύ τυπικός, ωραία μέχρι εκεί. Πέρασε λίγος καιρός όμως που κάθε μέρα στο Instagram εμένα μου ερχόντουσαν κάτι κόκκινες καρδιές, αλλά εγώ δεν έδινα σημασία.

Έπειτα από κάποιο διάστημα η Φαίη κατάλαβε ότι το προφίλ στο instagram δεν ήταν του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά μία σελίδα θαυμαστών.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.