Backstage24.gr
Γεύσεις

“Fajitas” με μοσχάρι, Viva Mexico!

Αυθεντική συνταγή με fajitas , που είναι πλέον διάσημα σε όλο τον κόσμο, εύκολα και γρήγορα! Σίγουρα θα τα λατρέψετε!

Υλικά :
1 κιλό σνίτσελ χοιρινό λεπτοκομμένο και
κομμένο σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 ώριμη μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 καυτερή πιπεριά (προαιρετικά) ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι τεκίλα ή λευκό κράσι
1 κ.γ. κύμινο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1.Μαρινάρεται το κρέας, βάλτε το σε ένα μπολ, προσθέστε την τεκίλα, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, και κύμινο, αφήστε το για 1 ώρα, (μέσα στο ψυγείο)

2.Βάλτε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρεται το κρέας κομμένο σε λωρίδες, ανακατέψτε το, σκεπάστε το τηγάνι και αφήστε το σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

3.Προσθέστε τις πιπεριές και την καυτερή πιπεριά, ανακατέψτε το για 3-4 λεπτά και βάλτε τη ντομάτα, ανακατέψτε και αφήστε για 5 λεπτά ακόμα, δοκιμάστε και αλατοπιπερώστε αν χρειαστεί.

4.Στη συνέχεια βάλτε τα κρεμμύδια, ανακατέψτε και αφήστε 2-3 λεπτά, βγάλτε από τη φωτιά.

5.Σερβίρετε με ένα σπυρωτό ρύζι ή κάντε τα τάκος (tacos) με μεξικάνικες τορτίγιες (tortilla).

Πηγή:dianitascooking.blogspot.gr

Related posts

Αλλιώτικα σουβλάκια!

supervisor

Απόλαυση! Συγκλονιστική σοκολατόπιτα με φουντούκια!

Αναστάσης Δαφνής

Πέννες με τόνο, κάπαρη και άνηθο

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου