Backstage24.gr
Γεύσεις

Φασολάκια

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό φασολάκια
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • 4 μέτριες πατάτες
  • 1 πακέτο σάλτσα ντομάτα
  • 1/2 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί
  • μαιντανό, μάραθο
  • αλάτι, πιπέρι
  • λάδι

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε το κρεμμύδι (όσο ψιλό ή χοντρό θέλουμε), κόβουμε φέτες τα καρότα και κυδωνάτες τις πατάτες. Τα τσιγαρίζουμε ελαφρά σε λάδι και τα σβήνουμε με κρασί.
  2. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
  3. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει τα φασολάκια και λίγο ακόμα.
  4. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο μαιντανό και ψιλοκομμένο μάραθο.
  5. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν πολύ και να χυλώσουν.

Πηγή: sintagespareas.gr

Related posts

Καλοκαιρινή σαλάτα με σολομό

editor

Νηστίσιμη γεμιστή κολοκύθα

editor

Εκλέρ μπίτερ σοκολάτας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live