Backstage24.gr
Γεύσεις

Φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι

Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό που εντυπωσιάζει!

Υλικά:

  • 4 κομμάτια φέτα(70-100 γρ /κομμάτι), κομμένα σε τετράγωνα, πάχους 1 εκ.
  • 4 φύλλα ζύμης
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • 2 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι

Εκτέλεση:

Στρώνουμε στον πάγκο 4 φύλλα ζύμης.

Βάζουμε κάθε κομμάτι φέτας στη μέση κάθε φύλλου.

Τυλίγουμε σαν ένα φάκελο και αφήνουμε στην άκρη.

Προσθέτουμε το μέλι, το ξύδι και 1 κ.σ. νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζουμε, ανακατεύοντας.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τη φέτα μέχρι να αρχίσουν τα φύλλα να ροδίζουν.

Αφαιρούμε από τη φωτιά, τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μια πιατέλα.

Ρίχνουμε περίπου 1½ κ.σ. σάλτσα στο καθένα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Related posts

Τούρτα λευκής σοκολάτας

editor

Γλυκό ψυγείου με γλάσο σοκολάτας και μπανάνες

Γιάννης Μαυρίδης

Σπιτικοί λουκουμάδες κανέλας

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live