Backstage24.gr
Γεύσεις

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά

Νόστιμο και υγιεινό!

Υλικά:

  • 450 γρ φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
  • 2 μεγάλα μάτσα φύλλα σπανάκι baby
  • 1/4 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
  • 20 ντοματίνια
  • 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 λεμόνι, κομμένο σε δύο φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.

Ελέγχουμε το ψάρι για κόκκαλα και χωρίζουμε σε δύο μερίδες.

Απλώνουμε δύο αλουμινόχαρτα, περίπου 30 εκ το καθένα.

Βάζουμε αρκετό σπανάκι σπανάκι στη μέση του καθενός και από πάνω ένα φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε.

Απλώνουμε φέτες κρεμμυδιού σε κάθε φιλέτο ψαριού.

Αραδιάζουμε ντοματίνια πάνω και γύρω από το ψάρι.

Προσθέτουμε δύο κλωνάρια θυμάρι.

Στύβουμε λεμόνι πάνω στο ψάρι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο προς τα μέσα, προς το ψάρι, και κλείνουμε το πακέτο.

Τοποθετούμε τα πακέτα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 18-22 λεπτά.

Ανοίγουμε προσεκτικά τα πακέτα για να μην χυθούν οι χυμοί.

Τρώμε κατευθείαν από το πακέτο ή μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με μια κουτάλα.

Related posts

Σουφλέ με βατόμουρα

editor

Leopard bread

editor

Μηλόπιτα με κρέμα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live