Γ. Μποσταντζόγλου «Είμαστε πιο δήθεν από τους παλαιότερους»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Γιάννης Μποσταντζόγλου

Σε συνέντευξη του στο Thesout ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς της γενιάς του «Δε ξέρω, αν είμαστε καλύτερα «προπαρασκευασμένοι» από τους παλαιότερους. Εμείς είμαστε πιο «δήθεν» ως νεότεροι κωμικοί ηθοποιοί. Πάντα το λέω και με κοντράρουν σε αυτό. Αλλά, θεωρώ, ότι οι παλιοί κωμικοί ήταν πιο γενναιόδωροι υποκριτικά. Πιο λίγο «δήθεν» από ότι είμαστε εμείς, οι τωρινοί».

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δυσκολίες συνθήκες της εποχής και τον αντίκτυπο στο θέατρο. «Δουλειές γίνονται, αλλά όχι ουσιαστικές. Ο Κάρολος Κουν έκανε με το τίποτα, παραστάσεις. Τώρα, πέφτουν πολλά λεφτά, πουλάνε φύκια για μεταξωτή κορδέλα, σε κάποιες περιπτώσεις-όχι παντού. Τώρα, υπερδιαφημισμένοι σταρ θα κάνουν τις επιτυχίες. Φέρνουν από πίσω, λεφτά και υποστήριξη. Συνεντεύξεις, prime time ώρες» και συνεχίζει «Οι σταρ, εκείνοι της εποχής ήταν ουσιαστικοί. Ας μη κάνουμε συγκρίσεις. Άλλο ήταν ο Χορν, άλλο ένας σημερινός δημοφιλής πρωταγωνιστής. Άλλο η Λαμπέτη και άλλο σημερινές κυρίες της υποκριτικής. Ζούμε στην εποχή του «φαίνεσθαι». Τότε υπήρχε ένα ρεπερτόριο, τώρα είναι ένα «λίγο από όλα»! Τσαπατσούλικες καταστάσεις, από τους αντίστοιχους των καιρών μας».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.