Γ. Στάνκογλου: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν είμαστε ελεύθεροι»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Kυριεύει ο φόβος τον Γιάννη Στάνκογλου;

«Όχι εύκολα. Έχω φοβηθεί στη ζωή μου αρκετές φορές, βέβαια. Τώρα πια φοβάμαι για άλλους ανθρώπους. Ο φόβος παίζει καθοριστικό ρόλο στις μέρες μας και νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλό στοιχείο για να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Υπακούει στους κανόνες που του έβαζαν; «Μεγάλωσα αρκετά ελεύθερα. Ήμουν συνέχεια έξω από το σπίτι, καθώς οι γονείς μου δούλευαν πολλές ώρες και έτσι είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο. Βέβαια, τότε ήταν άλλες εποχές. Πιστεύω ότι ποτέ δεν είμαστε ελεύθεροι, ειδικά όταν μεγαλώνοντας αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Υπάρχουν απλώς στιγμές ελευθερίας. Δυστυχώς είμαστε όλοι μέσα σε ένα «πρέπει». Σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Αγόρι ή κορίτσι; «Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Γερό θέλω να είναι.»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.