Υλικά:
- 1 πακέτο γαρίδες 1/2 κιλού (με κατεψυγμένες γίνεται τέλεια, και πολύ περισσότερο καθαρισμένες)
- 1 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμενο κλασσικό πουμαρό
- 1 κρεμμύδι
- Μαϊντανό
- αλάτι πιπέρι (κατά βούληση)
- ελάχιστη ζάχαρη (μισό κουταλάκι του καφέ)
- λάδι
- φέτα (1/4 κιλού)
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τη σάλτσα ως εξής:
Ψιλοκόβουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι με ελάχιστο νερό, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να “πιεί” το νερό. Στο μεταξύ, τσιγαρίζουμε τις γαρίδες σε ένα άλλο τηγάνι, και όταν η σάλτσα είναι έτοιμη τις προσθέτουμε. Αφού πάρουν μία βράση, προσθέτουμε τη φέτα, κομμένη σε κύβους, και το μαϊντανό, το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.
πηγή: greekcook.gr