Γεννήθηκε η «κληρονόμος» του Σουλεϊμαν

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Χουρέμ

Η ηθοποιός Meryem Uzerli, που έγινε γνωστή στη χώρα μας ως Χουρέμ, μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός μοιράστηκε η ίδια μέσα από τα social media ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με το χεράκι της κόρης της Lara και το εξης μήνυμα.

Χουρέμ

«Καλώς ήρθες στον κόσμο λατρεμένη μου Lara Uzerli (10.02.2014) Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε μένα και που ήρθες στον κόσμο υγιής. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατέψω από την πρώτη στιγμή. Ήρθες στη ζωή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ευχαριστώ και την καλή μου φίλη Άννα, που ήταν στο πλευρό μου την ώρα της γέννησης και την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου στέλνετε θετικές σκέψεις και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: