Backstage24.gr
Ατζέντα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα «Sexological Bodywork» εργαστήρι από την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη

Μια απίστευτη εμπειρία για γυναίκες και άντρες singles και ζευγάρια!

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη και ο καλεσμένος της από την Ισπανία σεξουαλικός βοηθού Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας) παρουσιάζουν το πρώτο Sexological Bodywork workshop εργαστήρι στην Ελλάδα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ημερομηνία: Σάββατο 15 Σεπτεμβίου

Ώρα έναρξης: 18:30

Διάρκεια: 4 ώρες

Tιμή: 60 ευρώ

Early bird εισιτήριο (πληρωμένο εώς τις 29 Αυγούστου): 50 ευρώ

Χώρος: The Social Yogis (Kειριαδών 13, Κάτω Πετράλωνα)

Κατοχύρωση θέσης: eirini@sexelixis.gr

Προσοχή: Θέσεις περιορισμένες!

• Γνώρισε τον εαυτό σουτο σώμα σουτην ηδονή σου

• Mεγιστοποίησε τη σεξουαλική σου συνείδηση και απόλαυση

• Ποιοι είναι οι σεξουαλικοί μύες και πώς να τους γυμνάσεις

• Χειρίσου την ερωτική γλώσσα του σώματος

• Επίπεδα επαφής και συνείδησης

 

Tι είναι το «Sexological Bodywork»;

Το “Sexological Bodywork” είναι εργαστήρια βασισμένα στην Ταντρική παράδοση και στις σωματικές θεραπείες, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της σεξουαλικής συνείδησης.

Η σεξουαλική απόλαυση έχει να κάνει με πολλαπλούς παράγοντες, σωματικούς σίγουρα, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε ό,τι μας περιβάλλει. Όταν βιώνουμε οργασμό, δεν μας απασχολεί το οικονομικό μας επίπεδο, ούτε οι πολιτικές μας πεποιθήσεις. Δε νιώθουμε κανένα αρνητικό συναίσθημα, ούτε ασθένεια, και δεν επιθυμούμε το κακό κανενός. Η μεγιστοποίηση της ηδονής, μας βοηθάει να είμαστε πιο συμπονετικοί, υγιείς, συνεργάσιμοι και λειτουργικοί με του υπόλοπιπους.

Μέσα από την πρακτική εξάσκησημαθαίνεις πώς αντιδρά το σώμα σου στην ερωτική πράξη και πώςνα επεκτείνεις τα όρια τηςηδονής πέρα από τα γεννητικά σου όργαναΤο ανθρώπινο σώμα έχει τηικανότητα και την ανάγκη να νιώθει την ηδονή σε ολόκληρο το σώμα.

Μαθαίνεις πώς να μεγιστοποιείς την ένταση τη ς ηδονής σουΤη  σημασία της αναπνοής στηνερωτική απόλαυση.

Μαθαίνεις πώς να αντιλαμβάνεσαι τους σωματικούς κώδικες επικοινωνίας και πώς να τους διαχειρίζεσαι. Τα σώματα δεν λένε ψέματα. Πώς καταλαβαίνω αν αυτό που κάνω αρέσει ή όχι, στο σώμα που έχω μπροστά μου; Πώς δίνω συγκατάβαση όταν θέλω και πώς προστατεύω τον προσωπικό μου χώρο, σε περίπτωση που δεν έχω όρεξη;

 

H sex coach Eιρήνη Χειρδάρη

Μαθαίνεις πώς να κυριεύσεις τα επίπεδα επαφής. Δεν έχει σημασία μόνο πού αγγίζω την/ τον ερωτική/ό μου σύντροφο, αλλά κυρίως το πώς. Κάθε μέρος του σώματος έχει τα δικά του μυστικά και κάθε άτομο τα δικά του εργαλεία διέγερσης… Ανακάλυψε τα δικά σου, αλλά και των άλλων.

Μαθαίνεις πώς να καλλιεργείς την παρουσία σου. Οι περισσότερες μη ικανοποιητικές και δυσάρεστες σεξουαλικές εμπειρίες, συμβαίνουν όταν η ερωτική πράξη, δεν είμαστε εκεί, παρόντες, ψυχήτε και σώματι. Το άγχος της σύγχρονης καθημερινότητας και η υπερπληροφόρηση , αφήνουν λίγο χώρο στο μυαλό για ζήσει και να αντιληφθεί το παρόν. Στην ερωτική πράξη, αυτόπολλαπλασιάζεται, με αποτέλεσμα να φαντασιωνόμαστε, αντί να ζούμε την πραγματικότητα. Η φαντασία μπορεί να λειτουργεί μερικές φορές, αλλά η πραγματικότητα είναι απείρως πιο ικανοποιητική.

Το πιο σημαντικό όμωςείναι πως μέσα από ένα ευχάριστοασφαλές και διασκεδαστικό διάστημαμαθαίνεις πώς η αγάπη και η επαφή μεταξύ των ανθρώπωνμας κάνει καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Είναι θέμα σωματικήςψυχικής και πνευματικής υγείαςμια ολοκληρωτική και ικανοποιη τικήσεξουαλική ζωή.

Αυτά λοιπόν θα βιωθούν στο πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που γίνεται στην Ελλάδα, μέσα από τις τεχνικές και τα βιωματικά εργαλεία που θα μας δώσει ο ελληνικής καταγωγής instructor του ισπανικού  Sex Academy Δημήτρης Ζώρζος. Ο καλεσμένος της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, είναι σεξουαλικός βοηθός, πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών και σωματικός θεραπευτής, κι έρχεται στην χώρα μας ειδικά για το πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που θα γίνει στην Αθήνα. Είναι μάλλον το πιο ιδιαίτερο και δυνατό είδος εργαστηρίων για το σεξ, στο οποίο ο ίδιος είναι πολύ έμπειρος, αφού το διδάσκει εδώ και χρόνια ανά τον κόσμο.

Δηλώσεις συμμετοχής: eirini@sexelixis.gr

Θέσεις περιορισμένεςτο είδος του workshop επιτρέπει μέχρι 30 άτομα.

O σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας)

Ποιός είναι ο σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy / Ισπανίας)

Πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών, προσωπικός και σεξουαλικός βοηθός ΑμεΑσωματικός θεραπευτής και «Ντάκα» (σεξουαλικός θεραπευτής μέσω του ταντρικού μασάζ), με σπουδές ως πρακτικός φυσιολογικών θεραπειών, TCI (Σωματική ψυχοθεραπεία), ρυθμική Dalcroze, Θέατρο και σεδιάφορες ολιστικές θεραπείεςόπως μουσικοθεραπείαφυτοθεραπείαρεφλεξολογίαχειρομασάζθεραπεία ζενκβαντικό άγγιγμα και ταντρικό μασάζμεταξύ άλλων.

Επί του παρόντοςσυνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εκπαιδεύει άλλουςσε διάφορες τεχνικές εναλλακτικών θεραπειών, προσφέρει εργαστήρια (workshops) και προσωποποιημένες θεραπείεςστις οποίες συνδυάζει όλη του τη γνώση και εμπειρία, για την αναζήτησημαζί με τον/την χρήστητου καλύτερου τρόπουγια να τον/την συνοδεύσει στη διαδικασία την αυτοίασης του/τηςΕπίσης συμμετέχει ως ομιλητής σε ημερίδες και σεμινάρια πάνω στη σεξουαλικότητασεξουαλική βοήθεια, Tάντρα και πολυμορφία.

Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος ανάπτυξης – μαζί με τη γιατρό και σεξολόγο Charo Ricart – του συλλόγου “Sexualidad Funcional”. Ένα εγχείρημα για την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας όλωνμε εξειδίκευση στα ΑμεΑόπου προσφέρει εργαστήριαομιλίεςθεραπείες και σεξουαλική βοήθεια.

Συνεργάζεται ως εκπαιδευτής στο Sex Academy Valencia και Sex Academy Barcelona, σχεδιάζοντας και προσφέροντας βιωματικά εργαστήρια για τη σεξουαλική υγεία και εξέλιξη.

Υπήρξε διοικητικό μέλος της ΜΚΟ Tandem Team Barcelona, ως σύμβουλος σε ηθικά ζητήματα στη σεξουαλική βοήθεια, συντονιστής των σεξουαλικών βοηθών και σεξουαλικός βοηθός.

Συμμετείχε ενεργά στη γέννηση της πρωτοβουλίας Sex Asistent Catalunya, ομάδα σκέψης καιδιαλόγου στο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας για ΑμεΑσυμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανατολική πρακτική σεξουαλικότητα.

Τον Μαίο του 2017 συμμετείχε στο “Break the pattern”, του TEDxPanteion, στην Αθήνα με μια ομιλία στο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας των ΑμεΑ.

Ζει με την πεποίθηση πως η ερωτική απόλαυση είναι θεραπευτική και πως η αγάπη είναι δρόμος εξέλιξης σε επίπεδο προσωπικόκοινωνικό και ως ανθρωπότητα γενικότερα.

Related posts

Daily Specials στο Buffalo Wings & Rings

editor

Με παρέμβαση του Υφ. Αθλητισμού το Εrotic Αrt Festival 2017 θα επιστρέφει σε νέα τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας!

Αναστάσης Δαφνής

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ Full Band Live στη Σφίγγα!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live