Για τα μάτια σας μόνο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Fashion

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

gyalia

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μη φοράει γυαλιά ηλίου και να μη θέλει να δημιουργήσει ένα μυστήριο καλύπτοντας τα μάτια του, αφού είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Οι φετινές τάσεις στα γυαλιά ηλίου δεν αλλάζουν πολύ σε σχέση με τις περσινές απλά εμπλουτίζονται με περισσότερα χρώματα και δυο με τρία καινούρια σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους.

Ο καθρέφτης παραμένει στις προτιμήσεις των σχεδιαστών αφού είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει και ούτως ή άλλως μας κάνει να λάμπουμε στις πρωινές μας εμφανίσεις αλλά και τα ιδιαίτερα σχέδια προσφέρονται για ξεχωριστές εμφανίσεις όπως τα στρογγυλά γυαλιά σε animal print τόνους και τα λεγόμενα cat eyes glasses μας παραπέμπουν σε μια μαγευτική ζούγκλα.

Ας αρχίσουμε λοιπόν να βλέπουμε ορισμένα σχέδια που σίγουρα θα κοσμήσουν πολλά πρόσωπα φέτος:

gyali

gyali

gyali

gyali

gyali

gyali gyali-7

Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.