Γιάννης Μπέζος: «Φοβάμαι την ανημπόρια και όχι το θάνατο»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities, Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό ο Γιάννης Μπέζος μίλησε μεταξύ άλλων για το αν έχει απωθημένα και για τους φόβους του

Όταν ξεκινήσατε βρήκατε πόρτες κλειστές;
Όχι. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, σκαλί-σκαλί. Αυτά τα κυκλώματα δεν τα συνάντησα. Αν υπήρχαν και δεν τα πήρα χαμπάρι, δεν νομίζω. Θα έλεγα ότι υπήρξαν άνθρωποι που με πίστεψαν, ήμουν συνεπής και παραγωγικός.
Απωθημένα έχετε; 
Όχι καθόλου. Και αύριο να μου έλεγαν “σταμάτα να παίζεις” δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να πεθάνω στο σανίδι, γιατί δεν έχει κανένας όρεξη να με δει έτσι. Υπάρχουν κάποιοι που το εννοούν. Θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά όσο μπορώ, με το κύρος που πρέπει. Και όχι χαριστικά. Και να μην παίξω κάποια έργα δεν θα σκάσω.
Τι φοβάστε;
Φοβάμαι την ανημπόρια και όχι το θάνατο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.