Γιατί η Έλλη Στάη δεν κατεβαίνει προς το παρόν στην πολιτική;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το λάθος που κάνουν άλλοι συνάδελφοι της που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές και που η ίδια δεν θα ήθελε να επαναλάβει.

Στο παρελθόν τις έγιναν προτάσεις να κατέβει υποψήφια με κάποιο κόμμα, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Το γιατί το εξηγεί στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Πράτανο για το περιοδικό ‘People:
«Είναι ένα θέμα που το έχω απαντήσει στον εαυτό μου. Και ο δημοσιογράφος, όπως και κάθε πολίτης, έχει δικαίωμα να αναμειχθεί στα κοινά και να μπει στην πολιτική. Αυτό που, κατά τη γνώμη μου, κανείς δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα να κάνει είναι να γυρίζει στη δημοσιογραφία. Αυτό είναι το μεγάλο φάουλ. Και γυρίζουν πίσω και τους δέχονται. Όταν ως δημοσιογράφος λέω «εμένα οι απόψεις μου είναι αυτές», αυτόματα οι απόψεις μου είναι απέναντι σε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να κάνω δημοσιογραφία, μετά. Έχω εκτεθεί. Απόψεις όλοι έχουμε, αλλά πως μπορείς να πεις πως σε εκφράζει ένα κόμμα απόλυτα; Εμένα ως δημοσιογράφο δεν με εκφράζει κανένα. Άλλο να συμφωνεί η άποψη μου μ’ ένα κόμμα και άλλο να λες πως «με εκφράζει ένας κομματικός χώρος ατόφια και ολοκληρωτικά». Εδώ βουλευτές που εκλέγονται με κόμματα πρέπει να έχουν και συνταγματικά, την ελευθερία διαφορετικότητας στην άποψη. Πόσο μάλλον ένας δημοσιογράφος. Εδώ, σε αυτή τη χώρα, θα τρελαθούμε στο τέλος».
Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει τον Ρουβίκωνα της πολιτικής, γιατί μετά δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στη δημοσιογραφία. «Γιατί πίστευα ότι όταν μου έκαναν τις προτάσεις που μου έκαναν, ότι η δουλειά μου έδινε αυτό που μου αρέσει, να είμαι απέναντι σ’ όλα, αλλά αισθανόμουν και ότι με εξέφραζε πολύ περισσότερο από τις προτάσεις που μου έγιναν. Αύριο μπορεί να πω «ναι». Αλλά αυτό θα σημαίνει ότι τότε θα με εκφράζει περισσότερο το κάτι άλλο» εξηγεί η Έλλη Στάη.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.