Γιατί τελικά δεν θα βρεθεί η Angelina Jolie στη Μυτιλήνη;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Angelia_Eidomeni

Τα νέα για την επίσκεψη της στην Ελλάδα διαδόθηκαν ταχύτατα κι ενθουσίασαν τον κόσμο, όμως το ταξίδι της τελικά αναβλήθηκε.

Η Angelina Jolie, όντας πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, θα επισκεπτόταν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη Μυτιλήνη, αφού ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Χθες ήταν στον Λίβανο από όπου θα πετούσε με την απογευματινή πτήση στις 6. Αφού αυτό δεν έγιν,ε σχεδιάστηκε άλλη πτήση με την οποία θα έφτανε σήμερα το πρωί στις 9.

Όπως έγινε γνωστό από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ η πτήση της σταρ στη Μυτιλήνη ακυρώθηκε. Δυστυχώς αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής από το οποίο θα τη συνόδευαν κάποια στελέχη του.

Παρόλα αυτά, τα καλά νέα είναι ότι η Angelina θα επισκεφθεί την Ειδομένη στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ. Ίσως αυτή να είναι μια καλύτερη επιλογή μιας και στο συγκεκριμένο χωριό οι συνθήκες διαβίωσης είναι φρικτές.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.