Γιώργος Νανούρης: Τι επιλέγει ανάμεσα στην ηθοποιία και στην σκηνοθεσία;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι δήλωσε ο πετυχημένος ηθοποιός;

Είναι από τους πιο αγαπημένους των τελευταίων ετών, με τις θαυμάστριες να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Γιώργος Νανούρης και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τις εμπειρίες που τον βοήθησαν να πατήσει γρήγορα στα πόδια του καθώς και την προτίμηση ανάμεσα στις 2 καλλιτεχνικές δουλειές του.

Οικονομικά στάθηκες σχετικά γρήγορα ατά πόδια σου; Πότε είπες «Ναι, μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς από αυτή τη δουλειά»;

«Μετά την πενταετία, ζούσα. Οχι πλουσιοπάροχα, αλλά ζούσα. Το κυνηγούσα όμως πολύ, δεν άφησα τίποτα στην τύχη του. Μια Αμερικανίδα καθηγήτρια υποκριτικής έλεγε πως «Ο ηθοποιός δεν είναι ποτέ άνεργος. Δουλειά του είναι να ψάχνει για δουλειά». Είχε δίκιο. Αυτό ισχύει για όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα. Φροντίζω, βέβαια, όσο μπορώ να μην «ανοίγομαι». Μένω μόνος μου, δεν κάνω σπατάλες, δεν έχω πάρει ποτέ μου δάνειο, όλα αυτά πολύ συνειδητά, γιατί θέλω να είμαι ελεύθερος. Αν έκανα μεγάλη ζωή, θα έπρεπε να βρω και τρόπους να τη συντηρήσω. Και δεν το ήθελα αυτό για τον εαυτό μου. Γιατί εκεί αρχίζουν οι εκπτώσεις…».

Ανάμεσα στην ηθοποιία και τη σκηνοθεσία, πού γέρνει η ζυγαριά;

«Έχουν μπει πολλές φορές οτο ζύγι. Σίγουρα, η ζυγαριά κλίνει πια προς τη σκηνοθεσία. ‘Εχει περισσότερο άγχος και αγωνία, αλλά ταυτόχρονα είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Γενικά, κάνω μια δουλειά που αγαπώ κι αυτό είναι σπάνιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν κάτι που δεν αγαπούν μόνο για να επιβιώσουν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.