Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα “έχωσε” στον Μάρκο Σεφερλή για δεύτερη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νέα απάντηση!

Οι ηθοποιοί του “Ζητείται Ψεύτης”, οι οποίοι αδημονούν για την πρεμιέρα τους (που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου), πήγαν να απολαύσουν την τελευταία παράσταση από τις “Μάγισσες της Σμύρνης”.

Εκεί οι κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος, εκτός των άλλων, δήλωσε για τον Μάρκο Σεφερλή τα εξής:

Μεγάλο λάθος ότι άφησαν τα πράγματα να γίνουν 10 Νοεμβρίου, ξέρουν ποιοι τα άφησαν. Θα μπορούσαν να έχουν γίνει νωρίτερα. Όταν δεν σέβεται ο ένας τον άλλο, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και νομίζω ότι προσωπικά δε με σεβάστηκε. Δεν εκφράζω κανένα παράπονο, δεν με αφορά, απλά θεωρώ ότι ήταν λάθος και δεν σεβάστηκε τους συναδέλφους του.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.